Peynirin Adı : İsli Çerkez Peyniri
Yöresel Adı :
Üretim Bölgesi/Şehir : Eminler Köyü Merkez/KARAMAN
Peynirin Üretim Mevsimi (Ay olarak) :
Kullanılan Hammaddeler :
Süte Uygulanan Isıl İşlem Durumu : Çiğ
Pıhtılaştırma Yöntemi :
Üretimde Kullanılan Ekipmanlar :
Peynirin Üretimi :
Peynirin Olgunlaştırma Durumu :
Olgunlaştırma Şekli ve Süresi (kiler, teneke, tulum, v.b./ay olarak ) :
Peynirin Yağ Sınıfı : Tam Yağlı
Peynirin Rengi :
Peynirin Yapısı :
Peynirin Sertlik Derecesi : Çok Sert
Peynirin Ayırt Edici Özelliği :
Peynirin Yanında Tüketilen Diğer Yiyecekler :